dimarts, 24 de juny del 2008

3r doblet i Massa que es reinvidica


Una setmana i no més li ha durat el liderat a Kubica. La poca adaptació del BMW a la lliscant i ràpida pista de Magny-Cours no li ha permés sumar prou com per mantenir-lo. Ciquena posició per ell, que no està malament, però es que el tercer ha estat un toyota!!!

Bona cursa de Ferrari i de Massa, nomès un però i és el de sempre: la fiabilitat. El que va passar amb Raikonnen és preocupant i va ser un miracle que no es trenqués el motor. Aquestes errades costen un mundial i no sempre els mclaren seràn tant lluny. Veig un Massa més sòlid que mai, va comencar la temporada amb un doble 0 i ara és líder quan portem la meitat de temporada. Comenca a tenir pinta de possible campió, ja veurem a les 2-3 últimes curses com aguanta pressió...Des del divendres toyota va demostrar que podia ser ràpid i amb la sanció de mclaren i el poc rendiment de bmw es van alcar amb el 3r lloc del podi. Hamilton sortia des d'una posició difícil però les ànsies de guanyar posicions li van costar una sanció per tallar una "chicane" en intentar avancar Piquet. Ja quasi no té marge per cometre errades però s'ha de tenir en compte que la distància en punts no és tant gran Kovalainen es va auto-sancionar dissabte obtaculitzant la volta ràpida de Nakajima, cinc posicions perdudes. De tota manera va fer una bona cursa que el va portar a la 4 posició. Sorprenent Piquet, va fer la seva millor cursa (no era difícil) i fins i tot va acabar per davant del tot poderòs Alonso. Donant aquest rendiment no és cap joia per cap equip, està jugant amb foc i es cremarà al final. Sembla que en constructors el mundial es torna vermell, vermell i el de pilots té a Massa, Kubica, Raikkonen i Hamilton com a possibles campions. D'aqui 15 a anglaterra, a cal Hamilton, a veure si demostra que pot ser el pilot de l'any passat o comet algunes errades més i es condemna ja quasi defnitivament...

2 comentaris:

P ha dit...

Ei! pel que veig us estan posant el campionat a ou, no? Segur que ja t'has engreixat de tanta victòria de ferrari jejeje!

Tifosso ha dit...

Home... en constructors hi ha una diferència important però en pilots està la cosa apretadeta. A banda ara venen 3-4 grans premis clau, si ferrari repeteix doblet o guanya en aquets 4 gp's, la cosa ja estarà més clareta. A Mclaren hi ha mala maror ja que es creuen discriminats per la FIA: sanció a Kovalainen (-5 pos), Hamilton (-10 pos i "drive trough")i no sanció a Raikonnen per portar un tub d'escapament a punt de saltar. Espero que el mundial no s'enmerdi com l'any passat o acabaràn amb la disciplina!