dimecres, 3 de setembre del 2008

Un bon invent de Microsoft

Molts al llegir el títol haureu pensat... no pot ser, segur que es una còpia d'alguna cosa que ja hi era com ha passat amb altres coses presentades pel gegant americà (moltes coses del Vista, etc...). Reconec que quan m'ho va comentar un amic meu, vaig pensar (i dir) exactament el mateix. Crec que és una de les idees amb més futur que he vist actualment i que d'aquí un temps serà habitual en molts llocs (una d'aquelles coses amb les que la gent gran i no tant gran s'egarrifa i es pregunta:com és possible?

La idea és senzilla, una "taula" interactiva, amb una superfície tàctil. Al posar-hi el telèfon o la càmera de fotos, la taula obre les fotos i les dades presents i es poden manipular amb les mans. En restaurants apareix la carta i podem triar que volem i al final de la vetllada posar la tarjeta de crédit i pagar-ho. Com que val més una imatge que mil paraules (i si es en moviment més que 10.000 o 100.000) us deixo un parell de videos on es demostra el potencial d'aquest invent, que de moment, sembla geniunament de Microsoft el MICROSOFT SURFACE

http://www.youtube.com/watch?v=PbqS9x7sBZA&feature=related

Espero els vostres comentaris i penseu en altres aplicacions...

1 comentari:

P ha dit...

Ei! ja he vist el video, la veritat es que sembla maco en aparença, tot i així el Vista també sembla molt maco, fins al moment en que et decideixes a fer-lo servir, llavors.... fa ca... jejeje!