dilluns, 29 de setembre del 2008

Alonso es retroba amb la victòria a les fosques

Moltes coses a dir d'aquest primer GP nocturn de F-1. Per començar dir que en general la impressió sobre el GP (traçat, il·luminació, organització) va ser bona, malgrat algunes mancances (que es trenqui un piano en una cursa no és gens normal). Cursa decidida per un Safety (ja es podia pensar això en un traçat urbà) i per l'empeny que posa Ferrari a tirar el mundial aquest any.

Ferrari amb f de fiasco
Com a tifosso, avui és un dia dur. T'indignes al veure que disposant del cotxe més ràpid al traçat (pole dissabte i les 2 voltes més ràpides del circuit diumenge) marxes amb un doble 0 al sarrò. El gran perjudicat pel mal moment en que es troba l'equip és Massa, que va veure com el semàfor es posava verd tenint la manguera completament clavada. Cursa a les escombraries. Raikonnen, que puc dir? Vaig ser dels tifossos més contents quan va fitxar i quan va guanyar el mundial passat, però ara dubto que algú, no sé si ell mateix, no estigui completament decebut per el rendiment que està donant. No és que les curses surtin o no surtin, és la seva actitut el que més em decepciona. Sembla que tant li fot tot i que no es capaç ni d'acabar la cursa en una posició que permeti sumar punts per l'equip que els necessita com l'aire que respira. Hamilton amb un cotxe més lent que el "rosso" es va conformar amb un tercer lloc (tot i que no podia apretar a Rosberg i Alonso) Crec que només queda el consol que pitjor no es pot fer i que el mundial és possible, ara bé, si l'equip gira 180º.

Alonso guanyador
Victòria del pilot d'Oviedo un any després de la seva última. És inevitable citar al safety-car com a artífex d'almenys el 50% de la victòria però està clar que va tenir ritme per estar al davant. Quan va sortir el segon SC es va trobar amb Rosberg i Hamilton a sobre, i al posar-se verd altre cop els hi va treure més d'un segon en el primer sector. Està clar que és un bon pilot i que el renault s'adaptava. Ell és un fastigòs però ahir va fer una gran cursa i va tenir la sort de cara resultat primera victòria de la temporada per ell.

Queden tres curses; Japó, China i Brasil. Kimi va guanyar totes tres, a veure si Massa és capaç de fer-ho i l'equip de fer el necessari perquè així sigui. Veurem com acaba.

4 comentaris:

P ha dit...

Ostres payo! quin desastre, no? Els ferraris fan un 0 (diràs que no tenen la culpa, però massa i raikonen continuaran a ferrari l'any que ve???), liderat de pilots cada cop més fotut, McLaren us ha passat en el de constructors també i l'alonso guanya la cursa! Millor no surtis de casa xaval... Això per tu deu ser com si l'espanyol hagués guanyat al barça el dissabte passat, no?

Tifosso ha dit...

Deixa'm comparar més la situació amb la del barça de l'any passat. Una cosa es que perdis una cursa,que no siguis ràpid una altra aquesta sensació d'apatia que es respira per part de l'equip i de Raikonnen i sumar 0-0 per errades IMPERDONABLES. El que em fa por és això, que ara es doni un cop de timó en calent i es presenti una oferta a Alonso per l'any que ve. Jo nomès excloc a Massa que crec que no va tenir cap culpa i que ha donat un rendiment aquest any millor del que molts esperaven. Un únic consol, pitjor no es pot fer! Es difícil perdre més en nomès 2 hores (Dissabte van qualificar 1 i 3...) Si han de fitxar aposto per Kubica, Vettel o Rosberg!

Goblin77 ha dit...

Mira que si et veiem l'any que ve amb una samarreta del Alonso....no saps el tip de riure que ens podem arrivar a fer...jijijji!!!

Tifosso ha dit...

Tot i el pessim moment esportiu pel que passa l'equip, avui s'ha sapigut que el primer que va fer Massa al acabar la cursa va ser consolar el mecànic encarregat del semàfor... igual que l'Alonso oi?