dimecres, 24 de setembre del 2008

Prèvia al GP de Singapur i el cas "Hamilton"


Ahir a la nit es va tancar el cas "Hamilton" de la manera més llògica. Deixant de banda que tingui o no tingui raó, l'apel·lació era un desafiament al arbitatge dels comisaris durant els GP. Ja sé que en el món del fútbol és normal reclamar a la federació el que no es decideix al camp, però en el món de les curses, hi ha uns comisaris que són els que decideixen. L'alegat de Mclaren es va fer en un to d'arrogància total, dient que "milions d'espectadors van poder veure com Hamilton creuava legimitament com a guanyador de la cursa a Spa". Doncs no ho sé, a mi m'és molt difícil veure si el que creua primer ho fa de forma legítima. Pot ser que dugui menys pes del reglamentari, que el cotxe vulneri alguna normativa, etc... Jo simplement puc veure si arriba primer o no. Cas tancat de la manera més normal, no acabo d'entrende perquè es va acceptar la reclamació, ja que el reglament és clar en l'aplicació del "drive-trough" i en la jurisprudència dels comisaris de cursa. La veritat és que aquest pilot sol anar al límit del reglament (nomès cal veure alguns dels avançaments a Monza...) i quan un va al límit és probable que passin aquestes coses.

Aquest cap de setmana s'inaugura un traçat i les curses nocturnes a la f-1. No sé com anirà, la meva impressió veient la cursa nocturna de moto GP, va ser que no hi diferència entre un traçat nocturn il·luminat a lo bèstia i un dïurn. Bé, la diferència està en els milions de wats consumits en temps de creixement sostenible i canvi climàtic, de tota manera i de forma egoista, podré gaudir del GP còmodament dinant encara que es faci a l'altra punta de món. El traçat és de l'estil de València, és a dir un "mònaco ample" maco de veure però on els avançaments seran nuls. Espero equivocar-me...Al ser així, si és en sec crec que té numeros Massa mentre que si plou aposto més per Hamilton (si la impulsivitat que demostra ara mateix no el porta fora de pista...) Raikonnen està en el fons del pou ergo tot lo que pot fer es pujar...(i de pas aportar punts vitals per Ferrari i Massa)

Ens veiem amb la crònica d'aquest GP amb tantes novetats

1 comentari:

Monik ha dit...

Jo també apostava per Massa...fins i tot, esperava el comentat cop de mà de Kimi. Però m'he quedat de pedra en veure la cursa. Pitjor, impossible!!! Una abraçada.